1. Wat is ‘Ongepland Zomerfestival?

Ongepland Zomerfestival is initiatief van festivalliefhebbers die gezocht hebben naar mogelijkheden om de gaten in de zomer van 2020 op te vullen met hetgeen iedere festival liefhebber mist; live muziek, entertainment, lekker eten en gezelligheid. De aankomende weken organiseren wij ieder weekend evenementen  in het prachtige monumentale pand Het Sieraad in Amsterdam West.

2. Waar is het?

Ongepland Zomerfestival bevindt zich aan de Postjesweg 1, 1057 DT te Amsterdam.

Openbaar vervoer
1. Tram 7 & 17 stoppen bij ons voor de deur. Bus 15 & 18 stoppen op de Hoofdweg op 3 minuten lopen.
2. Vanaf Station Lelylaan is het slechts 7 minuten met tram 17 in de richting van Centraal Station.
3. Vanaf Amsterdam Centraal ben je in slechts 20 minuten met tram 17 bij Het Sieraad.
Met de auto
Parkeren kan op straat in de directe omgeving. Ook bevinden zich diverse parkeergarages in de directe omgeving:

P De Hallen: 800 afstand | 24/7 geopend | 35 parkeerplaatsen | geen mogelijkheid tot reserveren | Tarief €0,17 per 2 minuten, max €51,- per dag

P Mercatorplein: 1 km afstand | 24/7 geopend | 200 parkeerplaatsen | geen mogelijkheid tot reserveren | Tarief €0,18 per 3 minuten, max €38,- per dag

P World Fashion Center: 2,1 km afstand | 24/7 geopend | 950 parkeerplaatsen | mogelijkheid tot vooraf afnemen van parkeerkaarten | Tarief €2,40 per 50 minuten, max €17,50 per dag

P+R Bos en Lommer: 2,3 km afstand | 24/7 geopend | 250 parkeerplaatsen | geen mogelijkheid tot reserveren | Tarief afhankelijk van de inrijtijd, als je gebruik maakt van de P+R regeling zijn dit de prijzen:
– Weekdagen voor 10 uur: € 8,00 voor eerste 24 uur, daarna €1 per 24 uur
– Weekdagen na 10 uur €1 per 24 uur
– Weekend €1 per 24 uur
– www.parkeren-amsterdam.com/pr-regeling

Parkbee: biedt de mogelijkheid om goedkoop te parkeren in parkeergarages in de buurt. Bekijk de website voor het actuele aanbod en om te reserveren.

Valet Parking | Individueel: De kosten voor valet parking zijn €39,95, vaak goedkoper dan parkeren op straat!

Valet Parking | Groepen: Indien het wenselijk is voor uw gehele gezelschap Valet Parking te verzorgen kunt je contact opnemen met D&B Mobility Group. Zij nemen de auto’s van de gasten aan en parkeren deze in de buurt en rijden hem weer voor bij vertrek.

3. Hoe gaan jullie om met de corona maatregelen?

Samen maken we van Ongepland Zomerfestival een succes. Het Sieraad, waar doorgaans ruim 1250 mensen terecht kunnen, is volledig ingericht volgens de richtlijnen van de RIVM. Elke evenement biedt plaats voor maximaal 120 bezoekers. Hygiëne, veilige looproutes en 1,5 meter afstand staan tijdens onze evenementen voorop. We vragen je nadrukkelijk om goed rekening te houden met de richtlijnen die de overheid op het moment van het evenement stelt. Wij zullen altijd zorgen voor dat er duidelijke aanwijzingen zijn in het gebouw. Dit kan bijvoorbeeld een looprichting zijn of het verzoek om je handen te desinfecteren. Ben je ziek, blijf je natuurlijk thuis.

4. Is het binnen of buiten?

Ongepland Zomerfestival bevindt zich in het atrium van Het Sieraad. De ruimte werd sinds de jaren 20 gebruikt als schoolplein en is in 2008 voorzien van een glazen overkapping. In het dak zijn altijd een aantal ramen geopend. In combinatie met de deuren en ramen die open staan op de begane grond, is er altijd goede ventilatie.

5. Ik heb een vraag over mijn tickets/ reservering, bij wie moet ik zijn?

Als je vragen hebt over tickets of reserveringen, kan je mailen naar info@ongeplandfestival.nl

6. Kan ik komen zonder een ticket/reservering?

Ja, maar alleen op de evenementen die niet uitverkocht zijn. Aan de deur kan je jezelf aanmelden via onze website. Wij doen altijd een gezondheidscheck aan de deur en je moet je persoonsgegevens achterlaten voor een bron & contact onderzoek van de GGD. Heb je geen klachten? Dan ben je van harte welkom!

8. Hoe maak ik een reservering?

Koop van te voren je kaarten via onze website: www.ongeplandfestival.nl

9. Hoe maak ik een groepsreservering?

Wij verkopen tafels tot 6 personen via onze website. Koop je een ticket voor 3 of meer personen? Dan gaan wij er vanuit dat jullie tot één huishouden behoren. Is dat niet het geval? Koop dan je kaarten los van elkaar.

10. Mag mijn kind gratis mee naar binnen?

Dit verschilt per evenement. Houd onze social media kanalen en website in de gaten voor meer informatie. Twijfels? Mail ons op info@ongeplandfestival.nl

11. Mag ik eigen consumpties meenemen naar het terras?

Nee, maar bij de BBQ van je beste vriend wordt dit wel gewaardeerd.

12. Hoe kan ik betalen?

Pin only

13. Mijn vraag staat er niet bij. Kan ik jullie bereiken?

info@ongeplandfestival.nl

14. Waar vind ik de algemene voorwaarden.

De algemene voorwaarden kun je hier downloaden.

15. Is er een privacy policy?

Jazeker, wij verdedigen jouw gegevens met ons leven. De privacy policy kun je hier downloaden.